Despre Noi

Plase si Unelte de Pescuit S.R.L. este o societate specializată în producerea plaselor şi uneltelor de pescuit destinate pescuitului în ape interioare şi pescuitului maritim şi în acelaşi timp un furnizor important de aţe, frânghii, parâme, sfori, plase.


Societatea este infiintata in Galati in anul 1992 si este inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J17/1467/1992.
Mândrindu-se cu vasta experienţă în producerea plaselor şi uneltelor de pescuit,  precum şi cu gama extrem de variată a produselor sale, Plase si Unelte de Pescuit S.R.L. a dovedit că se adaptează schimbărilor din viata economica si sociala răspunzând nevoilor şi cerinţelor clienţilor săi.
Astfel, societatea şi-a diversificat activitatea de-a lungul timpului, atrăgând noi clienţi şi din alte domenii decât pescuitul, cum ar fi: navigaţie, industrie, sport, construcţii, agricultură, sere şi grădinărit şi chiar silvicultură.

Toate produsele noastre sunt la parametri de calitate foarte înalţi, fiind  apreciate atât pe piaţa internă cât şi pe cea externă.

Materiile prime necesare în procesele de producţie (fire sintetice: poliamidă, polipropilenă; fire vegetale: cânepă) sunt aprovizionate atat din tara cat si din strainatate.

Produsele noastre se adreseaza urmatoarelor domenii de activitate:

Pescuit şi acvacultură

- plase pentru pescuit;

- setci asamblate;

- viviere;

- vintire;

- năvoade;

- taliene;

- traule;

Agricultură:

- sfoara de balotat;

- plase pentru sere si gradinarit;

- sfori de palisat;

- plase pentru prins animale vii (iepuri, caprioare etc);

- plase pentru împrejmuit;

Apărare naţională:

- plase pentru camuflaj;

Navigaţie si construcţii navale

- plase de protecţie;

- plase pentru scări de bord;

- frânghii, parâme si odgoane;

- scări de bord.

Construcţii civile si industriale

- plasă de protecţie;

- frânghii de poziţionare pentru centuri de siguranţă;

- sfori, frânghii, ate.

Sport şi agrement:

- filee pentru tenis si volei;

- plase pentru portile de fotbal, handbal si hochei;

- hamace;

- plasă de protecţie pentru terenuri sportive.

Pentru comenzi ferme  cât şi pentru a vă oferi detalii suplimentare pentru produsele care vă interesează în mod deosebit, puteţi apela la telefon/fax: 004 0236/444.444 sau la mobilele 004 0746 253 939, 004 0744 606 750, 004 0752 713 939  sau ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact.

Aşteptăm cererile dumneavoastră şi vă asigurăm că răspunsul nostru va fi întotdeauna favorabil!