Termeni si Conditii

1.   Drepturi de autor
Plase si Unelte de Pescuit beneficiaza de protectia legii drepturilor de autor. Continutul site-ului este proprietatea SC Plase si Unelte de Pescuit S.R.L., informatii, texte, imagini, grafica, simboluri, programe, scripturi, etc. Datele de pe site si de pe server nu pot fi folosite fara acordul scris al proprietarului. Folosirea acestora fara acordul Plase si Unelte de Pescuit  se pedepseste in conformitate cu legislatia in vigoare. Pozele produselor din cadrul shop-ului online pot fi folosite doar cu acordul scris Plase si Unelte de Pescuit.
Va rugam sa raportati eventualele incalcari ale drepturilor de autor la adresa clienti@magazin-plase-pescaresti.ro.

2.   Produse prezentate si preturi
Pozele produselor au titlul de prezentare. Produsele comandate pot avea mici diferente de culoare fata de cele din pozele de pe site. Plase si Unelte de Pescuit nu isi asuma raspunderea daca descrierea produselor prezentate pe site nu este considerata precisa sau completa. Preturile afisate pe site la produse includ TVA. Pretul total al unui produs comandat cuprinde pretul acestuia si taxele de curier (cu TVA inclus). Pretul final se modifica daca taxele de livrare cresc sau daca e vorba de o localitate care nu se afla in zona de acoperire a retelei de curierat. Preturile de pe site se pot schimba oricand, fara un anunt in prealabil. Pretul final se poate modifica daca se dovedeste ca a fost afisat gresit pe site, dintr-o eroare neprevazuta a sistemului, caz in care cumparatorul va fi anuntat telefonic sau prin e-mail.

3.   Conditii de livrare
Produsele comandate pe siteul magazin-plase-pescaresti.ro se livreaza numai prin curierat rapid la adresa clientului.
Termenul de livrare este de 3-5 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii la adresa specificata in formularul de comanda. Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc.
 In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, acest lucru va fi anuntat atat pe site cat si pe toate retelele sociale. Comenzile primite vineri dupa orele 17.00 nu vor fi procesate pana saptamana viitoare, luni dimineata.
Datorita programului firmelor de curierat in weekend nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare.
Taxa de transport este calculata in functie de greutate si localitate. Taxa de transport se calculeaza automat in momentul in care completati corect formularul de comanda. Daca nu te afli intr-o localitate din zona de acoperire a curierului, taxa de transport este mai mare deoarece se adauga km suplimentari.

4.   Modalitati de plata

  • Plata la livrare / ramburs:
    se plateste numerar, direct curierului la predarea coletului
  • Pentru platile cu card bancar
    tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca magazin-plase-pescaresti

    Platile se ealizeaza prin serviciul de Plationline, tipurile de carduri acceptate sunt (Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro), plata fiind realizata in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar.

RETURURI SI POLITICI DE ANULARE SI/SAU RAMBURSARE A PLATILOR CU CARDUL BANCAR

Toate produsele vor fi ambalate corespunzator in vederea mentinerii calitatii acestora pe durata transportului.
Daca totusi observati deprecierea coletelor, va rugam sa desfaceti coletul de fata cu persoana care va preda produsele.
Aceasta va face un proces-verbal de constatare a pagubelor si vom putea lua masurile care se impun.
Clientul poate cere returnarea banilor sau retrimiterea unui alt produs care sa il inlocuiasca pe cel cu probleme in urmatoarele cazuri:
– produsele au avut de suferit de pe urma transportului;
– produsele primite nu sunt aceleasi cu cele care au fost comandate pe site;
Clientul poate solicita rezilierea contractului, respectiv returnarea produselor si inapoierea sumei platite, in termen de 14 zile de la receptionarea produselor, fara a fi necesare argumente ale anularii comenzii. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, urme de folosire etc.
Despagubirile nu pot fi mai mari decat valoarea produselor.
In cazul in care achizitia s-a efectuat prin intermediul unui card bancar, ne angajam sa remediem inconvenientul fie prin inlocuirea produsului ce face cazul unui retur, fie prin restituirea sumei platite.


5.   Politica de retur
Potrivit dispozitiilor art.4, alin.1, lit.b din OG 130/2010 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".
In cazul in care doresti sa returnezi produsele achizitionate, Plase si Unelte de Pescuit iti garanteaza un termen de retur mai mare decat cel garantat prin lege, si anume in 30 zile de la cumparare.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre Plase si Unelte de Pescuit.
Daca doresti sa schimbi produsul cu o alta culoare/marime/model, te rugam sa ne contactezi in prealabil prin email la adresa clienti@magazin-plase-pescaresti.ro in care veti specifica foarte clar numarul comenzii, numele dvs si produsul pe care il doriti la schimb. Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, iti poti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi.
Produsul pe care doriti sa-l schimbati trebuie trimis catre noi printr-un curier organizat de dvs.
Orice produs pe care il vei returna trebuie sa nu fie purtat sau deteriorat. Produsul trebuie sa fie insotit de toate etichetele si ambalajele originale. Te rugam sa folosesti un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original. Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzura.
In cazul in care nu doriti schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, va vom inapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar in contul IBAN specificat de dvs in Formularul de Retur. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in maxim 30 zile calendaristice de cand produsul returnat a ajuns la adresa specificata mai sus.
Atentie! Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport a fost efectuata de expeditor (client).
Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane fizice sau juridice care au efectuat mai mult de 6 retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs.

6.   Garantii produse
Plase si Unelte de Pescuit iti ofera certificat de garantie valabil 30 de zile de la achizitionarea produsului. Pentru a beneficia de garantie, produsul trebuie sa fie prezentat in ambalajul original cu tot ceea ce l-a insotit, certificatul de garantie si copie dupa factura fiscala. Garantia se ofera pentru deficiente neimputabile consumatorului, cu conditia respectarii recomandarilor de utilizare si intretinere. In cazul unei reclamatii te rugam sa te adresezi echipei magazinului online pe adresa clienti@magazin-plase-pescaresti.ro. Pastreaza factura pentru a face dovada cumpararii produsului si talonul de garantie.

7.   Confidentialitatea datelor
Plase si Unelte de Pescuit garanteaza confidentialitatea datelor clientilor. Aceste date, oferite la crearea contului online, vor fi folosite in scopul pentru care au fost cerute (comercializarea de produse) si pentru promovarea promotiilor, evenimentelor, beneficiilor si noutatilor Plase si Unelte de Pescuit.
Iti recomandam sa ai grija de datele de logare la contul tau si sa nu le divulgi nimanui. Plase si Unelte de Pescuit nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care o alta persoana intra in posesia parolei tale si iti acceseaza contul in mod neautorizat. Plase si Unelte de Pescuit nu isi asuma raspunderea daca datele cu caracter personal sunt modificate sau furate de persoane neautorizate. Accesul neautorizat in cadrul site-ului, asupra continutului, pozelor, datelor personale ale utilizatorilor sau asupra serverului este considerat frauda. Aceasta va fi cercetata ca atare de autoritatile competente. Brand-ul Plase si Unelte de Pescuit, magazinul online si produsele nu pot fi asociate cu nimic ce poate intra in contradictie cu statutul si interesele Plase si Unelte de Pescuit. Site-ul www.magazin-plase-pescaresti.ro poate fi accesat in interes personal. Site-ul nu poate fi exploatat cu alte scopuri si nu poate fi copiat partial sau total.

8.   Dispozitii finale
Un potential conflict intre Plase si Unelte de Pescuit si un cumparator va fi rezolvat pe cale amiabila. Daca nu va fi posibil, atunci pentru solutionarea conflictului se vor avea in vedere prevederile legale si instantele romanesti.

Pentru a contacta magazinul online Plase si Unelte de Pescuit, ne gasesti la 0040746253939, 0040744606750, 0040752713939, fax: 0040236444444 si pe adresa de email clienti@magazin-plase-pescaresti.ro.

Site-ul www.magazin-plase-pescaresti.ro, denumit Plase si Unelte de Pescuit este proprietatea SC Plase si Unelte de Pescuit S.R.L., J17/1467/1992. Sediu social: Bdul George Cosbuc nr. 22, Ap 2, Galati