Cele mai cumpărate

Informatii

Oferte speciale

Nu există reduceri în acest moment.

Plase Sport si Agrement Nu există produse în cadrul acestei categorii.

Subcategorii

 • Plasă pentru teren si...

  Fotbalul este un sport de echipă ce se dispută între două echipe alcătuite din 11 jucători fiecare.Se joacă cu o minge sferică pe un teren dreptunghiular, acoperit cu iarbă, cu câte o poartă la fiecare capăt. Lățimea portii trebuie să măsoare 7,32m și înălțimea, 2,44m. În spatele porții se fixează plasa porții.

 • Plasa pentru teren si...

  Tenisul de câmp este un sport jucat fie între doi jucători (simplu), fie între două echipe a câte doi jucători (dublu). Jucătorii folosesc o rachetă pe bază de racordaj pentru a lovi o minge de cauciuc acoperită cu pâslă peste fileu, mingea trebuind să ajungă în terenul adversarului. Fileul este confecţionat din plasa de poliamidă sau polipropilenă la dimensiuni standard (ATP) precum şi la dimensiuni personalizate.

 • Plasă pentru porţi de...

  Handbalul este un sport de echipă care se joacă cu o minge. Meciul are loc între două echipe a 7 jucători (6 jucători de câmp și un portar) pe durata a două reprize a câte 30 de minute. Scopul jocului este de a marca cât mai multe goluri în poarta echipei adversare. Echipa care a marcat mai multe goluri câștigă meciul. Porțile trebuie să fie solide ancorate de podea sau de pereții din spatele lor. Porțile au la interior o înălțime de 2 metri și o lățime de 3 metri. Porțile trebuie să aibă o plasă, atașată în așa fel încât o minge intrată o dată în poartă să rămână acolo.

 • Plasă pentru teren si...

  Hochei este un joc sportiv pe gheață sau pe iarbă, în care jucătorii, servindu-se de o crosă, caută să introducă în poarta echipei adverse un puc sau o minge. Plasa pentru porti se confecţionează din plasă cu nod din fir de poliamida împletită manual, cu dimensiunea laturii ochiului de 30 mm şi diametrul şnurului de 3,5 mm. În componenţă intră şi plasa ce reţine pucul în poartă.

 • Fileu volei

  Voleiul este un sport (al doilea în lume ca popularitate)[necesită citare] în care două echipe, separate de un fileu înalt, trebuie să treacă mingea deasupra acestuia, folosind doar mîinele, cu scopul de a face ca mingea să atingă terenul advers. La marginea superioară, este cusută pe toată lungimea fileului o bandă din pânză albă, răsfrântă pe fiecare parte pe o lățime de 7 cm. Fiecare capăt al benzii are o gaură prin care trece o sfoară pentru prinderea de stâlpi și menținerea ei întinsă. Prin interiorul benzii trece un cablu flexibil pentru prinderea fileului de stâlpi și menținerea marginii sale superioare întinsă. La partea inferioară a fileului este o altă bandă orizontală, de 5 cm lățime, asemănătoare cu banda superioară, prin care trece o sfoară. Această sfoară croșetează de-a lungul ochiurilor pentru prinderea de stâlpi și menținerea întinsă a părții inferioare a fileului.

 • Golf

  Golf –  Panouri din plasă de mari dimensiuni pentru protecţie şi împrejmuire (inclusiv pentru driving range-uri). Panouri din plasă fir PA, mărime ochi a=20 mm.

 • Hamac

  Hamac-ul se confecţionează din plasă cu nod din fir de poliamida lucrata manual cu latura ochiului de 40 mm şi diametrul şnurului de 2 mm pentru hamac copil şi 3 mm pentru hamac adulţi.

 • Plasa pentru teren si...

  Baschetul este unul dintre cele mai răspândite sporturi de echipă din lume; se caracterizează prin finețea, precizia și fantezia exercițiilor tehnice și tactice, prin talia înaltă și calitățile fizice deosebite ale sportivilor, toate acestea implicate într-o luptă sportivă care pretinde spirit de echipă și de sacrificiu, inteligență și rezistență nervoasă. Punctele sunt marcate prin aruncarea mingii (ochire) prin coș de sus; echipa care acumulează mai multe puncte la sfârșitul jocului câștigă. Confecţionăm seturi pentru coşurile de baschet din plasa cu nod din fir poliamida la dimensiuni standard FIBA Panoul de baschet este fabricat din metal, sticlă, lemn sau plastic, având grosimea de 3 cm,iar inelul acestuia fiind plasat la 3 m de sol avand un diametru de 40 cm

 • Plasa protectie...

  Panourile se confectioneaza din plasa cu nod din fir de poliamida - fibra sintetica deosebit de rezistenta la razele UV. Astfel pot fi protejate terenurile de fotbal, tenis camp/masa, handbal, volei, hochei, baschet, golf etc. confectionam la comnada si panouri de protectie pentru partiile de ski, sanius.

 • Agrement